F2 is kampioen geworden !

Vandaag moesten we afreizen naar Zuidlaren. De wedstrijd zou om half 12 beginnen maar op het laatste moment kwamen we erachter dat de tijd was veranderd dus stonden alle jongens en de trouwe supporters al weer om 8 uur klaar bij het sportveld. In de kleedkamer zat de stemming er goed in want iedereen wist dat als deze wedstrijd gewonnen werd dat ze dan kampioen konden worden. We hebben afgesproken elkaar goed te helpen want Zuidlaren heeft ook een goed team en staat derde op de ranglijst. We begonnen de wedstrijd met twee wissels omdat bij Zuidlaren een aantal jongens hadden afgemeld. Zuidlaren begon sterk en stond binnen twee minuten met 1-0 voor. Dit was een nieuwe ervaring voor onze Fjes maar gelukkig waren ze er niet erg van onder de indruk want vrij snel scoorde Justin en trok de stand weer gelijk. De rest van de eerste helft was spannend, er werd door beide partijen goed gevoetbald en er waren kansen voor zowel Zuidlaren als voor ons. Er werd niet meer gescoord dus gingen we met 1-1 aan de ranja. In de rust afgesproken dat Richard de tweede helft mocht gaan keepen en Sky mee ging voetballen. Na de peptalk, de koekjes en de ranja kwamen onze jongens in de tweede helft goed uit de startblokken. Er werd goed aangevallen en al vrij snel maakte Sky een doelpunt waardoor we op voorsprong kwamen. Zuidlaren probeerde nog wel aan te vallen maar onze jongens zaten er elke keer goed tussen, Oscar en Edwin stoorden goed op het middenveld en Martin, Sky en Koen waren voorin goed bezig waardoor Sky ook de 3-1 kon scoren. Sem en Jesper hadden achterin ook alles goed op orde waardoor we eigenlijk niet echt meer in de problemen kwamen. We hebben veel mooie kansen gezien en veel schoten knalden tegen de paal of werden net gepakt door de keeper. Toch wisten Martin en Sem nog drie keer te scoren waardoor we uiteindelijk met 6-1 hebben gewonnen. Na het laatste fluitsignaal waren de jongens erg blij en vierden op het veld een feestje met elkaar. Met nog een wedstrijd op het programma zijn ze al kampioen van deze najaarscompetitie. Gefeliciteerd jongens, knap gedaan!!
Volgende week speelt F2 thuis tegen ACV en dan gaan we met elkaar een feestje vieren, het zou leuk zijn als er zoveel mogelijk vaders, moeders, opa's en oma's zijn.