F2 alweer gewonnen...

Afgelopen zaterdag de zevende wedstrijd alweer voor de F2. In alle vroegte moesten we voor de tweede keer afreizen naar Beilen. Vandaag moesten we het zonder Koen en Richard doen. De tegenstander was deze keer F5 van Beilen en om 9 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Voordat we in de gaten hadden wat er gebeurde renden onze jongens al juichend over het veld; de eerste goal lag er al  in. Daarna was de ene na de andere aanval van de F2 te zien. Beilen verdedigde met hand en tand maar dat mocht niet baten. Alle jongens deden het erg goed en toen het rust was hadden ze al 9 keer gescoord. Van spanning geen sprake dus. Ook de tweede helft liep hetzelfde, het was een waar doelpunten festijn en bijna iedereen heeft wel één of meerdere keren gescoord. Uiteindelijk gingen we met een overwinning van 18-0 weer richting Zeijen. In de afgelopen wedstrijden hebben ze maar liefst 77 doelpunten gemaakt en nog maar eentje tegen. Hartstikke goed jongens! Volgende week wordt er gespeeld tegen VKW, dit zal wel een andere wedstrijd gaan worden want die hebben net als onze jongens nog niks verloren.