F2 wint van FC Assen

Zaterdag stond de wedstrijd tegen FC Assen op het programma. Net als onze f-jes hadden zij al hun drie voorgaande wedstrijden gewonnen dus dat beloofde een leuke wedstrijd te worden!

Koen is de nieuwe aanwinst van de F2 en hij deed vandaag voor het eerst met ons mee en dus hebben we voor de wedstrijd alle afspraken nog een keer met elkaar doorgenomen.  Na de voorbereiding was iedereen er klaar voor en kon er worden begonnen. Er werd vanaf het eerste begin goed strijd geleverd door beide partijen. Dit keer moest ook onze verdediging hard werken en dat deden ze goed. Jesper ging als een speer en wist zich uit situaties te redden waarbij hij wel 4 tegenstanders om zich heen had. Ook Sky, Sem en Richard moesten flink aan de bak en gelukkig wisten ze te voorkomen dat Assen een doelpunt maakte. Na ongeveer tien minuten maakte Richard het eerste doelpunt. Daarna leek het wel wat gemakkelijker te gaan en knalde Richard ook het tweede doelpunt er heel mooi in. Koen had een fantastisch debuut; hij hielp goed mee met aanvallen en verdedigen en heeft ook nog een paar kansen gehad om te scoren. Voor de rust maakte ook Martin nog een mooi doelpunt en Justin zette de score op 4-0,  dus gingen we met een lekker gevoel de kleedkamer in.
In de rust  lekker wat ranja drinken en afgesproken elkaar in de tweede helft goed mee te helpen.
Na de rust ging Richard voor de eerste keer in het doel. Er werd er goed samengespeeld en daardoor kwamen er hele mooie aanvallen en ook mooie doelpunten van Justin. Sem en Jesper deden het heel erg goed achterin. Ze hebben hard gewerkt en ook daardoor kon Richard de nul houden en zo werd er met  7-0 gewonnen van FC Assen.