Een overtuigende overwinning

Om 8 uur vanmorgen stond iedereen in de startblokken om af te reizen naar Gieten, de tegenstander van de derde wedstrijd. Op een zonovergoten veld begon om 9 uur de wedstrijd. Iedereen startte vol enthousiasme en al vrij snel kwamen we met 1-0 voor. Dat is altijd een lekker begin natuurlijk en de jongens gingen er helemaal voor. Ze hielpen elkaar goed mee en daardoor werd er veel gescoord. Toen de eerste helft voorbij was hadden Martin, Jesper, Richard, Justin en Sem allemaal al één of meer keer gescoord en was de stand al 9-0. Tijdens de rust was er vrolijkheid alom in de kleedkamer en werd er even overlegd hoe ze het de tweede helft gingen aanpakken. Sem ging de tweede helft op doel en net als vorige week deed hij dit ook nu weer heel goed. Sky had in de eerste helft het doel al goed verdedigd en heeft vandaag ook weer laten zien dat hij naast keepen ook nog goed kan voetballen en scoren. Oscar heeft een paar goeie acties gemaakt in de verdediging, ging in vliegende vaart achter de doorgebroken spelers aan en wist ze prachtig af te stoppen. Ook in de tweede helft werd er weer flink gescoord en de laatste was voor Edwin, die zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte. Uiteindelijk was de eindstand 18-0 (!) en zijn we met een bijzonder tevreden gevoel terug gegaan naar Zeijen.