SVZ Rabobank familietoernooi

De weergoden waren SVZ goed gezind. Het eerste SVZ Rabobank familietoernooi was een succes en dat lag niet alleen aan het mooie weer. Er deden 12 Europse landen teams mee die verdeeld waren over 3 poules. Iedereen deed mee, F'jes, E'tjes, D's, Dames en alle Senioren teams, trainers, (bege)leiders van SVZ afdeling voetbal en papa's, mama's, zoons, dochters, broers, zussen en partners! De een iets fanatieker dan de ander, de een kan iets beter voetballen als de ander maar dat is juist het leuke van zo'n toernooi. Het is gewoon een hele gezellige afsluiting van het seizoen. De halve finales waren heel spannend want die eindigden allebei in 0-0 en moesten er strafschoppen genomen worden. Uiteindelijk wonnen Italië en Zweden de halve finales. Deze finale werd overduidelijk gewonnen door Italië met 3-0. Zij kregen allemaal een medaille.
Na het toernooi mochten de F'jes (1 en 2), E'tjes en D's nog elk 2 penalty's nemen op de 2 senioren keepers Sander Pit en Jan Roelof Fledderus.
Hieruit kwamen 4 winnaars. Voor F1 was dit Jeroen Brink, F2 Oscar van Dam, E1 Douwe Boxma en voor D1 was dit Darro van Lier. Zij kregen elk een beker voor deze goede prestatie.
Afsluitend was er nog een goed verzorgde barbeque en werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet met een presentje.
Een zeer geslaagd evenement die wat mij betreft voor herhaling vatbaar is.