SVZ pakt de koppositie.

Nu er weer nieuwe coronamaatregelen aangekondigd zijn, zal deze zondag waarschijnlijk de laatste speelzondag zijn voordat de winterstop wordt afgekondigd. Vandaag reist VV Siddeburen af naar Zeijen. Voor SVZ vaak een lastig potje. Troosteloos en zonder publiek beginnen we in de regen aan onze tweede wedstrijd deze week. Het lijkt wel of SVZ niet geleerd heeft van afgelopen donderdag. We beginnen weer niet zoals we eigenlijk moeten beginnen. Niet genoeg energie en slordig zijn de woorden die de eerste helft de boventoon voeren. Siddeburen is de eerste helft beter. SVZ weet bijna geen kans te creëren. Wonder boven wonder komen we toch op voorsprong. Patrick legt de bal in de touwen. En het wordt, op slag van rust, zelfs 2 – 0 door dezelfde Patrick. Met een afstandsschot schiet hij de ruststand op het scorebord. In de rust wordt de boel recht gezet. Elkaar op verantwoordelijkheden aanspreken, maar elkaar niet afvallen. Blijven voetballen en meer druk zetten. De tweede helft is na een paar minuten al beter dan de gehele eerste helft. SVZ speelt weer zijn eigen spel en Siddeburen heeft hier geen antwoord op. Al gauw staat dan de 3 – 0 op het scorebord. Max weet te scoren na een pass van Patrick. Nog geen drie minuten later gaat Joost het strafschopgebied in en wordt onreglementair onderuit gehaald door de keeper, penalty. Avner schiet ook deze penalty keurig achter de keeper, 4 – 0. De wedstrijd is nu wel gespeeld. Er zijn nog genoeg kansen voor SVZ om de voorsprong uit te breiden, maar het vizier staat niet meer op scherp. SVZ krijgt nog wel een tegengoal te verwerken. Na een slippertje van Jasper tikt de spits van Siddeburen de bal in het lege doel, 4 - 1. Deze stand blijft op het scorebord tot het einde van de wedstrijd. Wederom stond SVZ in de tweede helft op en haalde de winst binnen. Door deze overwinning neemt SVZ de leiding in de 3e klasse B. Nu is het afwachten wat de KNVB beslist over het vervolg van de competitie n.a.v. de nieuwe coronamaatregelen.