Nieuws

SVZ wint met monsterscore

uitslagvoetbalSVZ_Tekengebied 1 De laatste poule wedstrijd in de beker is thuis tegen KSC. Er is nog een kans dat SVZ in de beker door gaat. Dat zal dan op doelsaldo moeten. Winnen met veel doelpunten voor is de opdracht. Onder prachtige omstandigheden wordt er afgetrapt. SVZ heeft duidelijk wat opgestoken van de laatste oefenwedstrijd tegen Asser Boys. Vanaf de aftrap wordt er goed gevoetbald. KSC komt er niet aan te pas. SVZ is fel, bewegelijk en het duurt uiteindelijk nog tot de 15e minuut voordat SVZ op een verdiende voorsprong komt. Johannis komt via de zijkant het strafschopgebied binnen en wordt gevloerd. De toegekende penalty wordt door Avner benut 1 – 0. Er volgen vele kansen, maar de 2e goal wil maar niet vallen. Het is dan ook een enorme domper als KSC gelijk maakt. 1 – 1. SVZ pikt de draad weer op en voetbalt goed. Er wordt veel bewogen en ze zijn gretig. In minuut 32 komt de beloning. Na een knappe aanval zet Max de bal voor en Joost scoort. 2 – 1. De ruststand wordt bereikt door een eigen goal van KSC. Joost geeft de bal voor en een speler van KSC werkt hem in eigen doel. 3 – 1. De tweede helft is nog maar net begonnen of Avner gaat het zestienmeter gebied van KSC in en geeft bal op Joost. Joost mist niet. 4 – 1. De 5 -1 wordt ook door Joost gemaakt. KSC is kansloos. SVZ blijft goed voetballen. KSC probeert nu de lange bal, maar ook dat biedt geen oplossing. De verdediging van SVZ wint bijna elk duel. Het middenveld van KSC wordt overklast door Max, Avner en Patrick. SVZ heeft geen kind aan KSC. De 6 – 1 wordt door Max gemaakt nadat hij in de diepte wordt aangespeeld en de keeper uitspeelt. De 7 -1 is een schitterend schot van Max. KSC doet toch nog wat terug en maakt de 7 – 2. Maar de spanning is al lang van de wedstrijd. Johnno maakt de 8 – 2 uit een vrije trap. De eindstand van 9 – 2 wordt door Avner gemaakt uit een afstandsschot. Een prachtige voetbalmiddag voor het thuispubliek. De beloning komt er ook nog als blijkt dat SVZ 1ste in de poule is geworden en dus door bekert. Volgende week thuis de kraker tegen VAKO.