SVZ zet zegereeks voort

Na 3 afgelastingen vanwege de weersomstandigheden en de gesteldheid van de velden, kon het deze zondag wel doorgaan. Afspraak was om ons eigen spel te spelen. Voetballend proberen tot kansen te komen. Al snel werd de lange bal gehanteerd. Dit alles i.v.m. de gesteldheid van het veld. De 1e helft begon slap. Er werd te weinig energie in de wedstrijd gestoken. Dit resulteerde in de 1-0 voor ZNC nadat een corner slecht verwerkt werd in het eigen strafschopgebied. SVZ bleef aanmodderen. De gelijkmaker werd in de 30ste minuut gescoord uit de eerste fraaie aanval. 1-1 door Patrick. Even later werd er voor open doel een enorme kans gemist op de 1-2 voorsprong. Gelukkig bracht Avner SVZ in de 40ste minuut alsnog op een 1-2 voorsprong. Wanneer de pauze naderde ging iedereen langs de lijn ervan uit dat SVZ met een 1-2 voorsprong de rust in zou gaan. Maar de scherpte ontbrak nog steeds bij SVZ, een corner op slag van rust werd weer slecht verwerkt in de eigen zestien. 2 – 2, In de tweede helft had SVZ de wind in de rug. Het spel werd beter en er werd meer energie in de wedstrijd gestoken. Dat de wind van invloed was bleek wel in de 55ste minuut. Tom nam een corner en met een beetje hulp van de wind krulde Tom de 2-3 in het ZNC doel. Nu ging ZNC voor de gelijkmaker. Hier door ontstond er meer ruimte voor SVZ. Deze ruimte werd goed

benut en dat resulteerde in de 60ste minuut in de 2-4 door Jesper. Nu was de wedstrijd gespeeld. ZNC drong nog wel aan, maar Jorn maakte aan alle ZNC aspiraties een einde door de 2-5 te scoren. Al met al, op basis van de 2e helft een verdiende overwinning. Door deze overwinning stijgt SVZ naar de 4de plaats in de stand. Ook doet SVZ nog steeds mee voor de winst in de 2e periode. Gieten is hierin de grote concurrent. Volgende week zondag onze tegenstander in Zeijen.