SVZ stuurt koploper zonder punten naar huis

Na een prima einde van de eerste seizoenshelft met de winst op Peize, stond nu de thuiswedstrijd tegen koploper GSAVV Forward op het programma. Tijdens de winterstop werden er 2 oefenwedstrijden afgewerkt. Deze leverden niet het resultaat op wat er van verwacht werd. Maar met een winstpartij vandaag zou alles weer op de rails staan. SVZ kon in de sterkste opstelling aantreden. De eerste helft was een groot schaakspel zonder grote kansen. Beide keepers werden niet getest. Twee voetballende ploegen die op zoek waren naar waar de mogelijkheden lagen. De stand in de rust was dan ook hetzelfde als bij aanvang van de wedstrijd, 0 – 0. SVZ wisselde in de rust op 2 plaatsen. De tweede helft was nog maar net begonnen of SVZ mocht een corner nemen. Tom plaatste de bal bij de tweede paal waar Patrick met een kopbal de 1 – 0 leek te maken. De keeper van GSAVV Forward wist hem echter nog te keren, maar met de rebound van Patrick wist hij geen raad. 1 – 0. GSAVV Forward voerde de druk op. Dit leverde echter geen gevaarlijke momenten op voor het doel van Jasper. Tot in de 72ste minuut GSAVV Forward mocht aanleggen voor een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Jasper wist deze vrije trap op de lijn te keren. In de 83ste minuut werd de wedstrijd beslist door een kopbal van Johnno. 2 – 0. De laatste minuten drong GSAVV Forward nog wel aan, maar kwam de voorsprong niet meer in gevaar. 2 – 0 winst in de eerste wedstrijd na de winterstop tegen de koploper. Beter kun je niet beginnen. Met 5 winstpartijen in de laatste 6 wedstrijden klimmen we gestaag op de ranglijst. Volgende week uit tegen ZNC. Hopelijk kunnen we deze reeks daar voortzetten.