SVZ pakt 3 punten tegen FVV

Zonder de kersverse vaders Max Hulsinga en Patrick de Vries werd er om 14.00 afgetrapt tegen FVV. Al snel bleek dat SVZ de beter voetballende ploeg was. Het spel speelde zich af op de helft van de tegenstander. Alleen lukte het wederom niet de bal er snel in te krijgen. In de 25ste minuut kwam daar verandering in. Een corner van Tom werd door Johnno in het net gewerkt, 1 – 0. De rest van de eerste helft bleek het weer niet te lukken om kansen te verzilveren. Na de thee hetzelfde spel beeld. SVZ de veel betere ploeg. In de 60ste minuut maakte Brian prima gebruik van de niet oplettende verdediging van FVV en gooide snel in naar Johannis. Die zette voor en Johnno stond weer op de goede plek, 2 – 0. In de 75ste minuut werd er handig gebruik gemaakt van de ruimtes die er vielen bij FVV. Johnno maakt zijn hattrick, 3 – 0. De verdedigers van FVV zaten er conditioneel doorheen. Het duurde dan ook niet lang voordat de 4 – 0 erin lag. Mark verschalkt de doelman. 5 minuten voor het einde maakt Avner de 5 – 0 wat tevens de einstand werd. Prima voetbalmiddag voor SVZ. De eerste keer de nul gehouden en 5 keer gescoord.

Donderdag 14 november 20.00 uur LEO – SVZ (oefenwedstrijd)