SVZ pakt tweede winst

Na een week genoten te hebben van de eerste winstpartij stond deze zondag de thuiswedstrijd tegen ZNC op het programma. Onder een zwak herfst zonnetje werd er om 14.00 afgetrapt. SVZ begon slap. De opdracht was om rustig voetballend de oplossing te zoeken, maar dit ging een beetje te rustig. Na 30 minuten kreeg SVZ dan ook het deksel op de neus. Met een corner voor ZNC werd er niet opgelet en ZNC maakte daar snel gebruik van. De bal lag in het net voordat sommigen door hadden dat de corner genomen was. 0 – 1 ZNC. Gelukkig duurde het niet lang voordat SVZ op gelijke hoogte kwam. In minuut 38 maakte Avner de aansluitings treffer. 1 – 1.

SVZ kwam de 2e helft met een andere wedstrijdinstelling het veld op. De 2e helft was nog maar net begonnen of Johannis maakte de 2 – 1. Niet veel later werd Brian in de rug geduwd binnen het strafschopgebied, waarop de toegekende penalty door Avner benut werd 3 – 1. Vele kansen kwamen er om de definitieve KO uit te delen aan ZNC, maar dat werd nagelaten. In de 77ste minuut kreeg ZNC weer hoop door de aansluitingstreffer te maken 3 – 2. Het laatste kwartier kreeg ZNC nog een rode kaart voor de keeper te verwerken. De veldspeler die hem verving kon niet meer verschalkt worden. Eindstand 3 – 2, de 2e winst was een feit.