SVZ neemt punt mee uit Gieten.

Ondanks het vreselijke weer, kon er wel gevoetbald worden in Gieten. SVZ kwam op een 1 – 0 achterstand door een terechte penalty. De stand werd gelijk getrokken door een goal van Ryan Subaeswaran. Op slag van rust kreeg SVZ ook een penalty. Avner Liedelmeyer benutte de kans en zette SVZ op een 1 – 2 voorsprong. Alhoewel de trainer nog niet stond te juichen over het vertoonde spel, werd deze treffer met gejuich ontvangen. In de 2e helft was het wederom een open wedstrijd. De gelijkmaker van Gieten liet niet lang op zich wachten, 2 - 2. Jochem Haverkate profiteerde van een glijpartij van de keeper op het gladde kunstgrasveld en liet de 2 – 3 aantekenen. Helaas was SVZ niet in staat om de voorsprong vast te houden, Gieten kwam weer langszij. In de slot minuten had Johnno Hingstman de winnende treffer op zijn schoen, maar raakte de paal. Eindstand 3 – 3 in een spannende open wedstrijd.