Kampioen of kampioen met hoofdletters?

Zaterdag 14 december was het niet de vraag of de volleybalmeiden Mi-1 van SVZ kampioen zouden worden, maar of ze ongeslagen kampioen zouden worden. Met 16 punten voorsprong op de 2de, waren ze weken geleden al niet meer in te halen.

De laatste wedstrijden werden gespeeld in de Timp te Assen. De eerste wedstrijd moest gespeeld worden tegen Invictus 1 (Veenhuizen). De spanning die vorig seizoen nog van de gezichten af was te lezen, is inmiddels vervangen door concentratie. De ploeg uit Veenhuizen werd met 2-0 (setstanden) verslagen, dus nog steeds op koers voor een ongeslagen kampioenschap. Na een half uurtje gepauzeerd te hebben, moest de laatste wedstrijd nog gespeeld worden. Tegenstander nu is Impala 1 (Leek), de nummer 2 van de ranglijst. De eerste set werd moeizaam gewonnen. Maar nog wel steeds op koers. De beide de coaches gaven nog diverse aanwijzingen en tips en de tweede set kon beginnen. De sterke opslagen van de tegenstander werden goed gepareerd door onze dames en het verdedigende spel werd snel omgezet naar aanvallend spel. Hierdoor wonnen de dames ook de 2e set overtuigend!

Ryanne, Laura, Anique, Birgit en Anoek, jullie zijn duidelijk KAMPIOEN geworden met hoofdletters!

Dames gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!