Tynaarlo E2 - SVZ E1G

Zaterdag 3 november moest E1 al vroeg voetballen tegen en in Tynaarlo. Een beetje te vroeg voor de trainer, die naast zijn eigen zoontje ook nog een andere speler van E1 te logeren had.... Gelukkig was er een prima invaller in de vorm van Alice Dogterom, die (na de trainer wakker te hebben geschut) samen met drie andere moeders alles in heel goede banen heeft geleid en de warming up zo goed heeft gedaan dat toen de trainer er dan eindelijk was de wedstrijd precies op tijd van start kon gaan met alle spelers van de partij.De wedstrijd was in de eerste helft erg spannend en ging gelijk op. Toch kwam Zeijen al vrij snel voor door een doelpunt van Ruben. Maar ook Tynaarlo scoorde nog voor de pauze, zodat we met 1-1 ranja konden gaan drinken.

Na de pauze was Tynaarlo een beetje in slaap gevallen, want Thomas kon vanaf de aftrap heel makkelijk drie spelers van Tynaarlo omzeilen en scoorde binnen een halve minuut. Tynaarlo probeerde nog terug te komen, maar overal op het veld werd goed geknokt en onze verdediging stond als een huis! Toen Jos 10 minuten later nog van heel ver, met een heel hard schot, scoorde uit een vrije trap, was het eigenlijk met de vechtlust bij Tynaarlo gedaan en konden Ruben en Thomas ook allebei nog een keer scoren. Uitslag 1-5!

Heel goed gedaan Kyra, Chris D, Chris K, Jos, Tessa, Marit, Ruben en Thomas!! We zitten met E1 in een leuke competitie en alle teams zijn redelijk gelijkwaardig, maar tot nu toe weet E1 alle wedstrijden te winnen op 1 gelijk spel na! Heel knap!