F2 ook kampioen in de zaal!

De F2 voetballertjes hebben afgelopen zaterdag hun laatste twee wedstrijden in de zaal gespeeld. Alle voorgaande wedstrijden werden gewonnen zonder al te veel in de problemen te zijn geweest.

Zaterdag moest er nog tegen Zuidlaren en Gieten worden gespeeld, de nummers twee en drie van de ranglijst.

De eerste wedstrijd speelden ze tegen Zuidlaren, een goede tegenstander. Na een paar minuten stonden ze met 1-0 achter. Dit werd snel goed gemaakt want in de minuten daarna vlogen de doelpunten de keeper van Zuidlaren links en rechts om de oren. De eindstand was uiteindelijk 8-1 voor de F2.

Daarna was Gieten aan de beurt. Dit was een hele mooie wedstrijd waarin beide partijen goed aan elkaar gewaagd waren. Er waren veel kansen maar het lukte zowel Gieten als de F2 niet om te scoren. Het bleef dus 0-0, maar toch zijn de jongens opnieuw kampioen geworden. Deze keer geen feestje maar wel na afloop met elkaar een patatje gegeten in de kantine, dat hadden ze wel verdiend!