BSVV op bezoek

Op alweer een koude ochtend stond de F2 opnieuw vroeg klaar om weer een wedstrijd te gaan spelen. Tegenstander was deze keer BSVV uit Bovensmilde.
Na de overwinning op VKW van vorige week hadden de jongens het allemaal helder dat ze kampioen zouden kunnen worden als ze bleven winnen. Dus dat waren ze dan ook van plan! We hebben deze keer de opstelling een beetje veranderd om eens te kijken hoe dat zou gaan. Jesper stond in de spits en Martin zou de verdediging voor zijn rekening nemen, samen met Richard en Sky. Sem ging op het doel en Edwin, Koen en Oscar stonden in het middenveld . Vanaf het begin waren de jongens lekker aan het voetballen en lieten mooie dingen zien. Vrij snel kwam F2 al op voorsprong door een mooi doelpunt van Martin die even later ook de tweede erin schoot. Zodra BSVV in de aanval ging rende Jesper toch ook weer mee naar achteren om het af te stoppen en vervolgens weer snel terug naar voren te rennen. Het derde doelpunt kwam van Edwin die de bal er prachtig in schoot en vlak voor rust kwamen we ook nog op 4-0 door Richard. In de rust snel even opwarmen en wat drinken om er weer tegenaan te gaan. In de tweede helft kwam de F2 doelpuntenmachine weer lekker op gang er werden er nog zeven doelpunten gemaakt; onder andere een hele mooie van Jesper die werd beloond voor zijn vele heen en weer geren. ook Sky, Sem en Martin scoorden allemaal in de tweede helft nog twee keer dus eindigde de wedstrijd in een 11-0 overwinning.