Alweer de achtste wedstrijd van de Fjes en.......... alweer gewonnen!

jes Ze winnen ook hun achtste wedstrijd en staan nu alleen bovenaan!
Klik op meer voor het verslag.

Om 8 uur vanmorgen moesten we verzamelen om de wedstrijd tegen VKW te gaan spelen. Dit zou een spannende wedstrijd gaan worden omdat ook VKW nog geen wedstrijd verloren heeft. Toch hadden alle jongens er vertrouwen in dat ze zouden gaan winnen.

In de kleedkamer voor de wedstrijd afgesproken dat ze elkaar goed moesten gaan meehelpen. Om negen uur begon de wedstrijd en het was ontzettend koud. Vanaf het begin was het wel een strijd, er waren kansen aan beide kanten en iedereen moest vol aan de bak. Sky had in het begin al een paar goeie reddingen dus die bewees ook tegen een pittige tegenstander een goeie keeper te zijn! SVZ zocht wel de aanval op maar kon er moeilijk doorheen komen. Gelukkig maakte Martin na een minuut of tien het eerste doelpunt en daar was iedereen erg blij mee. Jesper en Richard moesten achterin erg hard werken om de bal weer naar voren te krijgen en dit deden ze allebei geweldig. Sem leek wel te kunnen vliegen want die was overal te vinden, hij werkte als een paard en maakte na een mooie aanval de 2-0. Oscar, Justin en Edwin waren in het midden aan het heen en weer rennen om de ballen tegen te houden en ze weer naar voren te schieten en daardoor kon VKW ook niet goed bij ons doel komen.

Vlak voor rust kreeg Koen een mooie voorzet van Martin, hij liep alleen op de keeper af en maakte het derde doelpunt, echt geweldig! Vrij snel daarna scoorde ook VKW waardoor we met een 3-1 stand de rust in gingen. In de kleedkamer even opwarmen want ze hadden het allemaal heel erg koud. Rooie handjes en neusjes en een aantal had flink last van de tenen. Maar na een peptalk en wat eten en drinken waren ze er allemaal weer klaar voor.

De tweede helft kreeg VKW nog aardig wat kansen, maar het lukte ze niet om te scoren. Het bleef wel spannend, ook voor de mensen aan de zijlijn. Vlak voor het einde van de wedstrijd kregen wij nog een penalty omdat iemand van VKW de bal met de handen uit het doel sloeg. Martin heeft hem genomen en prachtig erin geschoten. Dus uiteindelijk met een 4-1 overwinning van het veld af.

Nu staat de F2 alleen bovenaan en daar waren de jongens allemaal erg blij mee!! Yskoud ging iedereen de kleedkamer in om te gaan genieten van een verdiende warme douche.