F2 blijft winnen...

Vandaag de vijfde wedstrijd alweer. Om tien uur werd er verzameld en met vier auto's vertrokken we richting Beilen. Op het grote complex was het even zoeken maar uiteindelijk werd de kleedkamer gevonden en konden de trainingspakken uit.
De jongens waren bijna niet te houden, het leek wel of er storm op komst was en uitgelaten renden ze richting veldje 3.
Daar aangekomen moest er eerst nog even worden warmgelopen en ingetrapt en om elf uur begon de wedstrijd. Zoals elke wedstrijd tot nu toe begon Sky in het doel en Jesper, Richard en Sem in de verdediging. Dit keer mochten Koen, Edwin en Justin bij toerbeurt het middenveld voor hun rekening nemen en begonnen Oscar en Martin in de spits. De scheidsrechter had nog maar net gefloten voor het beginsignaal en toen kwam de F2 al op 1-0 door een mooi doelpunt van Sem die hem er hard in knalde. Vrij snel daarna scoorde Martin twee keer en was er dus al een mooie voorsprong.
Beilen viel ook aan maar het lukte ze niet om echt bij het doel van Sky te komen. Koen, Oscar, Justin en Edwin hadden de touwtjes goed in handen en ook onze kanjers in de verdediging leverden weer goed werk af. De volgende aanval van onze Fjes werd afgerond door Sem die met een prachtige boogbal over de keeper heen de bal schitterend in het doel wist te krijgen. Voor de rust werd er nog 3 keer gescoord door Richard en Martin waardoor we met een voorsprong van 7-0 de kleedkamers ingingen. Tijdens de rust werd er druk gepraat, veel gedronken en natuurlijk koekjes gegeten. Er werd gedeeld met elkaar en de stemming was opperbest. Op het moment dat de rust bijna voorbij was moest iedereen nog even snel naar de wc en daarna waren ze klaar voor deel twee. Dit begon met een goed aanvallend Beilen die vrij snel scoorden en de F2 zijn eerste tegengoal moest incasseren. Beilen bleef aanvallen maar dankzij goed samenspel en hard werken kwamen er geen tegendoelpunten meer. Wel werd en nog vier keer gescoord door Justin, Sem en Martin en kwamen we met een eindstand van 11-1 van het veld af.