SVZ pakt de volle winst

Het seizoen nadert zijn einde. Helaas hebben we een mogelijk kampioenschap niet meer in eigen handen. We hebben de laatste weken teveel punten laten liggen. Dit heeft meerdere oorzaken. De blessures gaan ons ook parten spelen aan het einde van het seizoen. Maar wij hebben nog de nacompetitie, en laten we zorgen dat we die positief beginnen.

Vandaag uit naar de Wilper Boys. De thuiswedstrijd tegen deze ploeg werd in de laatste minuut door ons gewonnen. Het weer zit in ieder geval mee, het zonnetje schijnt. Door de verschillende blessures is er ruimte genoeg op de reservebak. Kevin en Kenneth zijn onze enige wissel mogelijkheden. We beginnen gelukkig een stuk beter dan afgelopen donderdag. Het spelbeeld is zoals veel wedstrijden. De tegenstander laat SVZ het spel maken en wacht af. Er ontstaan wel wat kleine kansen, maar de score wordt nog niet geopend. Ook Wilper Boys weet een paar keer bij Jasper te komen, maar weet ook de openingstreffer niet te maken. De rust wordt dan ook met 0 - 0 bereikt. In de rust is iedereen wel tevreden met het spel, maar zoals vaak de laatste weken gaat de bal er maar niet in.

Net aan de tweede helft begonnen schiet Wilper Boys op de paal. Maar gelukkig opent SVZ de score. Halid weet de bal voor te krijgen en Max tikt de 0 - 1 binnen. De bevrijdende treffer. Wilper Boys blijft de lange bal hanteren en hoopt zo SVZ onder druk te houden. SVZ weet zich hier goed onderuit te voetballen. De 0 - 2 laat niet lang op zich wachten. Ryan gaat goed door en weet de bal net voor de keeper weg te tikken en zo de 2 - 0 te scoren. Met nog 20 minuten op de klok gaan de Wilper Boys ervoor. Nu is het even ouderwets tegenhouden voor SVZ. Wel krijgt SVZ daardoor ruimte en heeft, de ingevallen, Kenneth een paar grote kansen, maar het vizier van Kenneth moet nog wat bijgesteld worden. Vijf minuten voor het einde weet Wilper Boys de aansluitingstreffer te maken 1 - 2 Maar dat gaat ze niet het gehoopte punt opleveren. Vlak voor het einde onderschept Avner de bal en maakt de beslissende 1 - 3. Een goede en benodigde overwinning.

Net voor de laatste 3 belangrijke wedstrijden zitten we weer op het goede spoor. Volgende week in Zeijen tegen Muntendam.