SVZ pakt overwinning in de laatste minuut

Gelukkig vandaag onder het genot van de zon werd er gevoetbald tegen de Wilper Boys. Na lange tijd konden we weer eens aantreden in Zeijen. Om 14.00 uur werd er begonnen. Al snel bleek dat SVZ de beter voetballende ploeg was. Helaas werden er weinig kansen gecreëerd. Tot het strafschop gebied ging het allemaal wel, maar dan werden er vaak verkeerde keuzes gemaakt. Ook Wilper Boys wist geen kansen te creëren. De rust werd dan ook bereikt met dezelfde stand als waar we mee begonnen, 0 – 0. In de rust was wel duidelijk dat het beter moest. Het begin van de tweede helft begon SVZ ook iets feller. Maar kansen kwamen er maar mondjes maat. Het lukt vandaag gewoon niet. Wilper Boys was ook niet bij machte om gevaarlijk voor het SVZ doel te komen. De gevaarlijkste momenten voor het doel van SVZ kwam van vrije trappen. Op de bank waren we er wel over eens dat het een 0 – 0 wedstrijd zou worden. Gelukkig kwam er nog wat blessuretijd bij, en mochten we de laatste corner van de wedstrijd nemen. De bal valt voor Johannis zijn voeten en hij weet hem in het doel te werken, 1 – 0. Het gejuich is tot in Vries te horen. Niet veel later fluit de scheidsrechter af. Op het nippertje de winst gepakt. De Wilper Boys zijn na het einde geïrriteerd over het feit dat SVZ de bal niet uit schopte toen er iemand geblesseerd in het veld lag. Dat was een cruciaal moment, hierdoor pakken wij de winst. Begrijpelijk dat De Wilper Boys hierover wat ontstemd zijn, maar was hij daadwerkelijk geblesseerd of probeerde hij tijd te rekken. Er werd nog lang over nagepraat. Volgende week spelen uit tegen HSC.