Slecht begin SVZ

Na 8 weken corona rust, konden we weer van start. SVZ begon de competitie in Leek tegen TLC. Om 14.00 kon er gelukkig weer gevoetbald worden. SVZ leek nog in de corona rust stand. Niet agressief genoeg en elkaar niet kunnen vinden met de passes. En de eerste helft ook nog tegen een behoorlijke wind in. SVZ kwam nog wel gevaarlijk voor de goal van TLC, maar dat was dan uit vrije trappen en corners. In minuut 25 kwam TLC op voorsprong. Een vrije trap even buiten de 16 meter. Met de wind mee draait hij in de hoek. 1-0, deze stand is tevens de rust stand. Nog niets verloren. In de rust de koppen bij elkaar en zorgen dat het in de tweede helft beter gaat. De ideeën waren er wel maar de uitvoering lukte ook de tweede helft niet. TLC zit er boven op en het lijkt wel of SVZ daar van schrikt. In minuut 50 mag TLC een corner nemen en die wordt er ingekopt. 2 – 0. Dit gaat SVZ niet meer recht trekken. SVZ heeft het koppie er gewoon niet bij. De 3 – 0 blijft ook niet uit. Gelukkig wordt kort voor tijd de eer nog gered door Patrick. Een verre pass van Mark weet hij hard voorbij de keeper te leggen. De laatste 10 minuten alles het strafschop gebied van TLC in pompen, maar de stand verandert niet meer. SVZ begint met een 3 – 1 verlies bij TLC. Na 6 overwinningen weer met beide beentjes op de grond. Gewoon een hele slechte wedstrijd van SVZ. Dit kan een keer gebeuren. Volgende week uit tegen Asser Boys, een kans om revanche te nemen.