Nieuws

SVZ wint ook de tweede oefenwedstrijd.

Voor de tweede oefenwedstrijd trok SVZ richting Steenwijk. De Steenwijker Boys, uitkomend in de 4e klasse, waren de tegenstanders.

Er sluiten steeds meer spelers aan nu de vakantie op zijn einde loopt. Op het kunstgras werd om 14.00 afgetrapt. SVZ moest duidelijk wennen aan het kunstgras. Maar SVZ had het beste van het spel. In de tiende minuut resulteerde dit in de openingsgoal voor SVZ. Na een voorzet van rechts raakte Joost de bal half, maar Johnno stond op de juiste plek om de bal in te tikken. 0 – 1 in het voordeel van SVZ. SVZ bleef de betere ploeg. Joost kwam nog één op één met de keeper, maar kon deze kans niet verzilveren. Steenwijker Boys zetten iets meer druk op de verdediging van SVZ en ze zien een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Vlak voor het rust signaal verdubbeld SVZ de voorsprong. Joost weet de bal voor te brengen en Johnno staat op de juiste plek. 0 – 2 SVZ. In de rust worden de eerste wissels doorgevoerd. In het begin van de tweede helft dringt Steenwijker Boys aan. Zij zijn dan de sterkere ploeg, maar ze komen maar tot één uitgespeelde kans. Deze kans wordt door Jasper op de lat gewerkt. SVZ weet zich onder de druk uit te voetballen en Johnno kan zich zelf belonen met een derde goal, maar hij mist. Max kopt, 5 minuten voor het einde, nog op de paal na een voorzet van Avner, maar de tussenstand in de rust is ook de einduitslag. SVZ wint met 0 – 2. Al met al weer een nuttige wedstrijd waar SVZ verder op kan bouwen.

Zondag 29 augustus is HOC uit Odoorn de volgende tegenstander om tegen de oefenen. De wedstrijd zal om 14.00 uur beginnen bij HOC.