SVZ pakt eerste punten

Afgelopen zondag de eerste wedstrijd zonder publiek. Gelukkig heeft het publiek het RIVM advies keurig opgevolgd. Na het verlies tegen Groninger Boys van vorige week, moesten deze keer de eerste punten gepakt worden. Tijdens de bespreking werd er dus ook even extra aandacht gevraagd voor de verdediging. Snel na het begin blijkt dat SVZ de betere ploeg is. Het duurt dan ook niet lang of de eerste kansen ontstaan voor SVZ. In de 16de minuut wordt de verdiende voorsprong gepakt. Avner speelt Evan aan en hij maakt de openingsgoal. 1 – 0. SVZ blijft de betere ploeg. FVV komt niet tot uitgespeelde kansen. In minuut 30 legt Brian de 2 – 0 in het doel van FVV na voorwerk van Evan. Dit is tevens de ruststand. De 2e helft laat hetzelfde beeld zien. SVZ is de beter voetballende ploeg. FVV komt er niet aan te pas. In de 55ste minuut wordt Joost in de diepte aangespeeld en komt alleen voor de keeper. De 3- 0 is een feit. Mocht FVV nog ambities hebben, worden deze met de derde goal om zeep geholpen. SVZ blijft aandringen. Het mooiste wordt voor het einde bewaard. In de 80ste minuut krijgt Kenneth de bal ver buiten de zestien van Johannis. Hij twijfelt niet en haalt uit. De bal krult buiten het bereik van de keeper in de bovenhoek. 4 – 0. Er volgen nog vele kansen om de voorsprong uit te breiden, maar het vizier staat niet meer op scherp. Vandaag blijven de 3 punten in Zeijen. Een verdiende overwinning en een wedstrijd om verder op te bouwen.

Aankomend weekend de uitwedstrijd tegen GSAVV Forward.