SVZ neemt punten mee uit Eelde-Paterswolde.

Om 12.15 vertrek met alleen maar frisse koppies vanuit Zeijen richting Eelde. Om 14.00 de aftrap met een harde wind tegen. Het begin was niet agressief genoeg van SVZ. Door een moment van onoplettendheid stonden we in de 6e minuut al met 1 – 0 achter.

Voetballend was SVZ beter, maar de tegenstander zette daar meer energie tegenover. SVZ liet zich vaak te ver terugdringen in de defensie. Op slag van rust was Ryan de verdediging van Actief te snel af. Wat rest was de noodrem van Actief. Vrije trap net buiten de zestien en Actief moest de rest van de wedstrijd met 10 man verder. Actief hoopte Avner van zijn stuk te brengen door een enorme muur van spelers neer te zetten. Helaas voor Actief krulde Avner de bal schitterend om de muur heen in het net. De verdiende gelijkmaker. Met 1- 1 de rust in.

De 2e helft begon te rustig. SVZ speelde de bal te lang breed voordat de diepte gezocht werd. Hierdoor ontstonden er een paar kansen voor Actief bij de goal van SVZ, maar Jasper wist de zaak te redden en hield SVZ in de wedstrijd. Een corner in de 63ste minuut van Tom, het voorbereidende werk van Ryan en de goal van Johnno bracht de 1 – 2 op het scorebord.

Actief ging opportunistisch spelen. De laatste man werd als stormram naar voren gedirigeerd, Er waren nog een paar hachelijke situaties voor de goal van SVZ, maar Jasper wist, met behulp van zijn verdedigers, de wedstrijd over de streep te trekken.

Misschien was gezien het wedstrijdbeeld 1 – 1 terecht geweest, maar wij zijn blij dat de 3 punten meegaan naar Zeijen. Ook wil ik onze hondstrouwe supporters bedanken voor de onmisbare steun. In weer en wind staan zij ons uit en thuis aan te moedigen. Dank hiervoor !