Wedstrijdverslag en teamfoto: SVZ pakt eerste winst uit bij VAKO

Na een week praten over wat er fout ging tegen Muntendam, nu de uitwedstijd tegen VAKO. Onder grote publieke belangstelling werd er om 14.00 afgetrapt. SVZ liet zien dat er geleerd was van de fouten van afgelopen weekend. SVZ creëerde veel kansen. Helaas was het aldoor net niet. Tot de 25ste minuut Johannis SVZ met een mooie actie op 0 – 1 zette. SVZ bleef op zoek naar de 0 – 2, maar de rust werd bereikt met een 0 – 1 stand.

In de tweede helft werd VAKO dreigender en kwam vaker voor het doel van SVZ. Jasper hield zijn doel met enkele mooie reddingen schoon. De 0 – 2 viel uit een vrije trap van Avner. Johnno kon de bal achter de doelman van VAKO koppen. VAKO gooide nu alles naar voren. Lang kon SVZ de druk weerstaan. Maar de 1 – 2 kon niet uitblijven. Gelukkig viel hij laat in de 2e helft en konden we stand houden. Een zucht van verlichting na het eindsignaal. Hopelijk is dit de boost waar we op zaten te wachten.

Dit is de elftalfoto van dit seizoen. SVZ 1 geeft het goede voorbeeld. Binnenkort volgen hopelijk ook de foto’s van de andere SVZ-teams van voetbal en volleybal.