SVZ 1 – Witteveense Boys: 2-5

.

Na lange tijd mochten de jongens weer los. Het was redelijk weer en er waren alweer wat supporters uit hun winterslaap ontwaakt. De eerste helft hebben we niet meegekregen maar van horen zeggen gehoord dat die redelijk goed was verlopen en dat werd ook wel duidelijk door de tussenstand die 1-0 was. Wij hadden dus goede moed op de overwinning.
In de tweede helft werd al snel duidelijk dat de winst nog lang niet binnen was, al snel werd het 1-1 door een lullig doelpuntje waarbij onze keeper duidelijk nog niet wist dat de wedstrijd intussen weer begonnen was. Maar het spel ging verder en al gauw was het 2-2 door Arjan die fris en fruitig net aan de wedstrijd was begonnen. Het publiek was razend enthousiast er was weer een kans. Jammer genoeg is het bij deze twee doelpunten voor SVZ 1 gebleven.
De tegenstander kreeg de smaak te pakken en maakte nog drie doelpunten waarbij onze keeper nog werd getrakteerd op een gele kaart omdat hij de scheidsrechter netjes bedankte. Tijdens de tweede helft vlogen niet alleen de doelpunten maar ook de dakpannen ons om de oren. Ik heb gelukkig geen verstand van voetballen maar wil wel graag dat onze jongens winnen. Dus hierbij een tip van een echte voetballeek, goed trainen, samen spelen en gaan voor de winst. We verheugen ons op de volgende wedstrijd. Hup SVZ 1, jullie kunnen het !!!!!!