F2 verliest van VKW

Zaterdag om 9 uur begon de wedstrijd tegen VKW F4. Onze jongens hadden er veel zin in en wilden na de verliespartij van de vorige keer vandaag graag winnen.

Na de voorbespreking en warming up begon de F2 vol goede moed aan de wedstrijd. VKW begon direct met goede aanvallen en de F2 moest alle zeilen bijzetten om dit af te stoppen.
Iedereen werkte hard en deed zijn best maar het wilde allemaal niet zo goed lukken, de tegenstander was overal net wat sneller en sterker en wist voor de rust 4 keer te scoren.
In de kleedkamer allemaal wat drinken en een koekje en ze weer opgepept voor de tweede helft. Ondertussen was er een dikke bui losgebarsten en dat vonden ze allemaal wel te gek, iedereen wilde naar buiten maar we hebben toch maar even gewacht tot het weer een beetje droog was. De tweede helft verliep hetzelfde als de eerste. De F2 probeerde wel aan te vallen maar het bleef doelpunten regenen aan de andere kant. Op een gegeven moment lukte het ze niet meer zichzelf nog op te peppen. Martin maakte na een prachtige voorzet van Jesper nog een doelpunt maar de eindstand was uiteindelijk 11-1.