LEO te sterk voor F2

Zaterdag in alle vroegte moesten we op weg naar Loon om te gaan spelen tegen LEO.
LEO is een hele sterke tegenstander die ook kampioen zijn geworden in de najaarscompetitie. Dit beloofde dus een mooie strijd te worden.
En dat was ook zo, vanaf het eerste begin was het superspannend. LEO was sterk en snel in het omschakelen van de verdediging naar de aanval. Onze jongens moesten keihard werken om alles goed bij te kunnen houden. Er waren in de eerste helft veel kansen voor LEO maar Richard hield ons goed op de been. Ook F2 had een paar goeie kansen maar ook LEO had een goeie keeper in het doel staan. De score werd geopend door LEO die na een mooie aanval de bal in de hoek schoten, 1-0. Sky scoorde voor de rust ook nog een heel mooi doelpunt dus gingen we met een gelijkspel de rust in.
Na de rust ging de F2 heel goed van start, ze vielen veel en goed aan en kregen erg veel kansen. Helaas ging de bal er niet in. Het scheelde steeds maar weinig! Leo bleef ook aanvallen en wisten wel te scoren. De F2 heeft hard gewerkt en ook goed gevoetbald maar deze tegenstander was net iets sterker. De uiteindelijke uitslag was dan ook 4-1 voor LEO.
Nadat de teleurstelling was weggeslikt hebben ze met elkaar afgesproken de volgende wedstrijd gewoon weer te winnen!