Tweede wedstrijd F2

Om half  negen stonden alle jongens van de F2 al weer klaar voor hun tweede wedstrijd. Na de tactische bespreking en de warming up startte de wedstrijd om negen uur. De tegenstander van vandaag was Annen F3. Sem mocht de eerste helft op doel en voor de rest stond iedereen weer op zijn vertrouwde plek. Annen had een paar grote jongens in de verdediging staan waardoor het erg moeilijk was om bij hun doel te komen. Oscar, Edwin en Koen waren erg goed bezig op het middenveld waardoor ook Annen niet echt gevaarlijk kon worden. Zo ging het een hele tijd wel gelijk op waardoor het heel spannend was. Toch wist Annen als eerste te scoren, Sem zat er heel goed bij maar toch lukte het hun nog om te scoren. F2 bleef aanvallen en iedereen voetbalde erg goed waardoor, een halve minuut voor de rust, Sky  nog een doelpunt kon maken. In de kleedkamer even bijkomen en afspraken gemaakt voor de tweede helft. Sem ging ook de tweede helft keepen. De tweede helft bleef een tijd lang heel spannend. Annen viel een paar keer goed aan en had mooie kansen. Sem heeft een paar keer uitstekend gered! Na een minuut of tien kwam na een mooie aanval van de F2 de bal bij Martin terecht die vanaf de zijkant de bal mooi in het doel wist te schieten. Jesper en Richard waren super goed aan het samenwerken achterin en  lukte het Annen ook niet meer om te scoren. Na een verre uittrap van Sem kon Martin de bal veroveren en kon hij zo doorlopen naar het doel van Annen en het derde doelpunt maken. Daarna hebben we nog een paar mooie aanvallen gezien maar er kwamen geen doelpunten meer bij, de eindstand was dan ook 3-1 voor de F2.