Pupil van de Week Teun en Tim

Op 3 april zijn wij, Tim en Teun, pupil van de week geweest. We hebben ons hier erg op verheugd en vonden het leuk om samen te doen. We noemden ons die dag T & T. Voor de wedstrijd mochten we in de kleedkamer van de mannen van SVZ 1. Best spannend maar vooral leuk. Toen we het veld op gingen mocht ik, Teun, de wedstrijdbal meenemen. Ik, Tim, mocht als eerste schieten op doel. Daarna mocht Teun.
En, we hebben allebei raak geschoten! Daarna mochten we met de spelers midden op het veld staan en waren een minuut stil. Toen de wedstrijd begon, mochten we bij de spelers in de dug-out zitten. In de rust zijn we weer meegegaan de kleedkamer in en mochten ook in de tweede helft in de dug-out zitten.
Een spannende wedstrijd want het was tegen het team dat op dat moment nog koploper was.
Maar, SVZ 1 scoorde en de einduitslag was 2-0!!! Mooie overwinning en wat leuk dat we dit van zo dichtbij konden meemaken.
SVZ 1: bedankt!